top of page

Háttértámogatás

Kérjen személyre szabott ajánlatot mérnök értékesítőnktől!

 • Szerviz
  A Plasma-Tech Systems Kft. gyári szervize 24 órán belül megkezdi az esetlegesen előforduló hibaelhárítást. 
   

 • Távfelügyelet
  A berendezések távfelügyelet szolgáltatással kerülnek beüzemelésre, így a gépkezelő segítése, a szoftverfrissítések, és egyéb monitoring tevékenységek rugalmasan elvégezhetőek magyar nyelven, közvetlenül a gyártóval kapcsolatba lépve.
   

 • Karbantartás
  Az általunk értékesített berendezésekhez karbantartási szerződés köthető, mely keretein belül ellátjuk berendezésünk karbantartását évi 2 alkalommal. 
   

 • Oktatás
  Amennyiben szállítási szerződés megkötésére kerül sor, lehetőség van a leendő gépkezelők oktatására a berendezés leszállítását megelőzően, így már képzett szakember veheti birtokba a gépet. 
  Továbbá a géphez tartozó technológiai szoftvercsomag is átadásra és oktatásra kerülhet a berendezés szállításától függetlenül. 
   

 • Pályázatírás
  A Plasma-Tech Systems Kft. az általa gyártott és forgalmazott célgép és egyéb berendezésekhez, vállalja aktuális pályázatok megírását, az ország bármely területén. 
  Akár komplett projektvezetéssel, pályázatfigyeléssel, az aktuális, legkedvezőbb konstrukció kiválasztásával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

bottom of page