top of page

Történetünk

Győződjön meg Ön is rendszereink hatékony működéséről!

A Plasma-Tech Systems Kft. magyar tulajdonban álló vállalkozás, tevékenységünket a 2010-es esztendőben kezdtük 2 fő munkavállalóval, bérelt telephelyen.

Kezdetben plazmavágók gyártásával foglalkoztunk, majd a Fiber lézerforrások megjelenésével és térhódításával lézerberendezések fejlesztésébe kezdtünk. Ez az irány jónak mutatkozott, mivel nagy igény lett a hazai fejlesztésű és magas technológiai szintet felvonultató gépekre. A sikeres üzletpolitikának köszönhetően, igen hamar nagyszámú berendezést sikerült értékesítenünk, ami alapja volt az elkövetkező évek építkezésének. A 2015-ben 3500 m2 ipari gyártócsarnokot vásároltunk, mely biztos alapot adott a további fejlesztésekhez.

A következő lépcsőfok a Vesz-Mont Csoporthoz történő csatlakozás volt, mely 2016-ban történt meg. Ettől az időponttól kezdve az automatizálás, a robottechnika, és az egyedi célgépek gyártása is nagy hangsúlyt kapott társaságunknál. Az elmúlt években számtalan egyedi célgépet gyártottunk az ipar különböző területeire. A lézeres vonalon sem  elégedtünk meg a vágóberendezések sikerével, fejlesztettünk és gyártottunk lézeres hegesztő és jelölő berendezéseket is.

A fokozatos fejlődésnek köszönhetően mára már dolgozói létszámunk megközelítette az 50 főt, forgalmunk meghaladta a 3 millió eurót. Üzletpolitikánk a személyes  kapcsolatokon alapul, a projektek előkészítését szinte minden esetben a pontos igényfelmérés, a gyártandó technológiák tesztelése, és a megrendelővel közös  gondolkodás előzi meg.

 

 

Sikereink titka a termékeinkben és a személyes kapcsolatokban rejlik.

Fő tevékenységünk a CNC Fiber Lézer munkaállomások gyártása. Vállalkozásunkat azzal az elképzeléssel alapítottuk, hogy hazai gyártóként a magyar vállalkozásoknak, gyári háttértámogatással készítsünk versenyképes termékeket. 

 

Az igazi áttörést 2011-es évben értük el. Ekkor adtuk át első komplett Fiber Laser munkaállomásunkat. Ennek hatására az azóta eltelt időben, folyamatosan készülnek berendezéseink, melynek köszönhetően mára már, számos ipari környezetben üzemszerűen működő referenciával rendelkezünk. 

 

Fő termékünk a PTL 4001 1500/3000 típusszámú fiber lézervágó berendezésünk, melynek fejlesztése és összeszerelése teljes egészében Magyarországon történik. A lézertechnikánál figyelembe kell venni, hogy megfelelő háttértámogatást hazai gyártás esetén lehet nyújtani. 

 

Értékesítési filozófiánk a személyes kapcsolaton alapul. Ügyfeleink számára csak úgy értékesítünk berendezéseket, ha valamely referenciahelyünkön személyesen is tesztelte berendezésünk működését, így meggyőződve az általunk kínált rendszer hatékonyságáról. 

Ladányi Béla

Cégvezető

Ladányi Béla Plasma-Tech Systems Kft.
gyártás automatizálás célgép lézervágó lemezvágó
VESZ-MONT GROUP.PNG
bottom of page