top of page

Új fejlesztés egy kompakt lézervágó

A Plasma-Tech Systems Kft-nél egy sajtótájékoztató keretein belül mutattuk be legújabb fejlesztésünket. A kompakt fiber lézervágó berendezés egy olyan magyar fejlesztésű berendezés, ami a hazai és a külföldi piacokon fel tudja venni a versenyt, nem csak a kínai és a török gyártókkal, de a nyugat-európai német, svájci és olasz építésű gépekkel is.

 

A 100%-ban magyarországi fejlesztéssel különösen jól járt a hazai piac, hiszen az egyre inkább bővülő termékpaletta mellett, a csongrádi Plasma-Tech Systems Kft. az utólagos karbantartásban is kimagasló szerepet vállal! 

A sajtótájékoztatón Laczkó Zoltán, a Pasma-Tech Systems Kft. operatív igazgatója, bemutatta az új fejlesztés műszaki hátterét, továbbá tájékoztatta a publikumot a fejlesztési tervekről és a várható eredményekről. 

Az új berendezés piacon betöltött szerepéről Szalóczy Döme László értékesítő mérnök számolt be a sajtónak. Egy kompakt fiber lézervágó berendezés  meg fogja állni a helyét a hazai piacon, nagy igény van a termékre a kisvállalkozásokban. 

DJI_0293.JPG
Magyar%20z%C3%A1szl%C3%B33_edited.png

MAGYAR FEJLESZTÉS

Hazai know-how alapján magyar mérnökök által fejlesztett, már kipróbált és nagynevű európai termékekből Magyarországon épített, hazai szerviztámogatással rendelkező berendezés.

Tekintse meg a sajtótájékoztatón készült videót

Mik az előnyei a fiber lézervágó berendezésnek? 

Gazdaságos üzemelés és bekerülési költség a hagyományos lézertechnológiákhoz képest.

Hosszú, 100 000 üzemórát meghaladó karbantartásmentes élettartam(lézerforrás).

Színesfémek vágására is alkalmas.

Olcsó kopóalkatrészek (fúvóka, védőlencse).

Nincs tükörrendszer

Kérjen személyre szabott ajánlatot mérnök értékesítőnktől!

bottom of page