CAM rendszer

RADAN

Tisztában vagyunk vele, hogy a nyersanyag milyen értékes az Ön cége számára. Szoftvermegoldásainkkal jelentősen csökkenthetik leltárkészletüket és növelhetik az anyagkihasználást, biztosítva befektetésük gyors és jól mérhető megtérülését.

A Radan teljes CAD/CAM megoldás lemeztechnológiai igényeire.

Tervezés

A Radraft széleskörű rajzeszközöket nyújt a felhasználóknak rajzdokumentáció készítéséhez és valamennyi 2D-s geometriamódosításához. Korszerű funkcióival és könnyen kezelhető grafikus felületével, a Radraft rugalmas és költséghatékony.

PTL 4001 lemezvágó lézervágó berendezés lemezvágás lézervágás fiber lézer cam rendszer

Táblakiosztás

A Radnest egy nagyhatékonyságú táblakiosztó csomag, amellyel mind a Radpunch mind a Radprofile funkcionalitása kibővíthető. A teljesen univerzális, az alkatrészek valós alakját kielemző táblakiosztást alkalmazva, a Radnest jelentősen növelheti az anyagkihasználást, és valós anyagköltség megtakarítást biztosít.

Amikor a Radnestet a Radprofile-lal alkalmazza, a Radnest olyan táblakiosztást tud készíteni, ami közös vágásokat alkalmaz a szomszédos alkatrészek között a ciklusidő csökkentése és az anyagkihasználás növelése érdekében. Másik megoldásként az alkatrészeket egy köztes anyaghíddal is kioszthatja.

 

A Radnest egyetlen táblán belül is kombinálni is tudja a fenti két megoldást. Az alkatrészeket, amelyek megfelelnek a közös vágás feltételeinek, a rendszer szorosan egymás mellé helyezi, míg a többi darabot egymástól megadott távolságra helyezi el. Az alkatrész és maradékeltávolítási sorrend automatikusan meghatározásra kerül.

Kontúrvágás

A Radan kontúrvágó gépek ezreit hajtja sikeresen világszerte.A Radprofile korszerű CNC kontúrozást nyújt a Radan termékcsaládban. A kifinomult technológiát magas szintű automatizáltsággal ötvözve, a Radprofile maximális termelékenységet nyújt mind mérnökgárdája, mind szerszámgépei számára.Ez a magas szintű kombináció együtt nő a felhasználóval, hogy valamennyi jövőbeni kivágó/lyukasztó, lézer, plazma, táblamaró és kombi szerszámgépének programozásához egyetlen rendszerben.A Radnest kiterjeszti a Radprofile funkcionalitását, valós alakú táblakiosztást nyújtva, ami magas anyagkihasználást, gyártható táblakiosztást, maradéklevágást és maradéktáblát készít, így jelentős anyagmegtakarítást biztosít.A Radprofile legújabb verziója egyszerűbben használható, mint valaha. A felülvizsgált felhasználói felület és grafikus megjelenítés egyszerűsíti akezelést, míg a megmunkálási adatbázis fejlesztései lehetővé teszik, hogy a rendszer több információt tároljon a gyártási folyamatról, a későbbiprogramok készítéséhez.

PTL 4001 lemezvágó lézervágó berendezés lemezvágás lézervágás fiber lézer cam rendszer cam rendszer

Kérjen személyre szabott ajánlatot mérnök értékesítőnktől!