top of page

CAM rendszer

RADAN

Tisztában vagyunk vele, hogy a nyersanyag milyen értékes az Ön cége számára. Szoftvermegoldásainkkal jelentősen csökkenthetik leltárkészletüket és növelhetik az anyagkihasználást, biztosítva befektetésük gyors és jól mérhető megtérülését.

A Radan teljes CAM megoldás lemeztechnológiai igényeire.

Tervezés

A Radraft rajzeszközöket nyújt a felhasználóknak a 2D-s geometriamódosításokhoz. Korszerű funkcióival és könnyen kezelhető grafikus felületével, a Radraft rugalmas és költséghatékony.

PTL 4001 lemezvágó lézervágó berendezés lemezvágás lézervágás fiber lézer cam rendszer

Táblakiosztás

A Radnest egy nagyhatékonyságú táblakiosztó csomag, amellyel a Radprofile funkcionalitása  kibővíthető. A teljesen univerzális, az alkatrészek valós alakját kielemző táblakiosztást alkalmazva, a Radnest jelentősen növelheti az anyagkihasználást, és valós anyagköltség megtakarítást biztosít.

Amikor a Radnestet a Radprofile-lal alkalmazza, a Radnest olyan táblakiosztást tud készíteni, ami közös vágásokat alkalmaz a szomszédos alkatrészek között a ciklusidő csökkentése és az anyagkihasználás növelése érdekében. Másik megoldásként az alkatrészeket egy köztes anyaghíddal is kioszthatja.

 

A Radnest egyetlen táblán belül is kombinálni is tudja a fenti két megoldást. Az alkatrészeket, amelyek megfelelnek a közös vágás feltételeinek, a rendszer szorosan egymás mellé helyezi, míg a többi darabot egymástól megadott távolságra helyezi el. Az alkatrész vágási sorrend automatikusan meghatározásra kerül.

PTL 4001 lemezvágó lézervágó berendezés lemezvágás lézervágás fiber lézer cam rendszer cam rendszer

Kontúrvágás

A Radan kontúrvágó gépek ezreit hajtja sikeresen világszerte. A Radprofile korszerű CNC kontúrozást nyújt a Radan termékcsaládban. A kifinomult technológiát magas szintű automatizáltsággal ötvözve, a Radprofile maximális termelékenységet nyújt mind mérnökgárdája, mind szerszámgépei számára. Ez a magas szintű kombináció együtt nő a felhasználóval, hogy valamennyi jövőbeni kivágó/lyukasztó, lézer, plazma, táblamaró és kombi szerszámgépének programozásához egyetlen rendszerben.

 

A Radprofile legújabb verziója egyszerűbben használható, mint valaha. A felhasználói felület és grafikus megjelenítés egyszerűsíti a kezelést, míg a megmunkálási adatbázis fejlesztései lehetővé teszik, hogy a rendszer több információt tároljon a gyártási folyamatról, a későbbi programok készítéséhez.

PTL 4001 lemezvágó lézervágó berendezés lemezvágás lézervágás fiber lézer cam rendszer cam rendszer

Kérjen személyre szabott ajánlatot mérnök értékesítőnktől!

bottom of page