top of page

Lézervágó munkaállomás - Fiber Laser munkaállomás PTL 4001 1500/3000

PTL 4001 típusú Fiber lézervágó berendezése egyedülálló a maga nemében. Az egészében Magyarországon fejlesztett és összeszerelt berendezés ötvözi mindazon tulajdonságokat, melyek a mai kor modern berendezéseitől elvárhatók. 

Sikerét a kiváló ár/érték arányának, a felhasznált anyagok és a vásárolt alkatrészek minőségének, a közvetlen magyarországi gyártásnak és szerviznek, illetve a berendezéssel nyújtott háttér támogatásnak köszönheti. 

Cégünk nem csak egy munkaeszközt, hanem komplett megoldást kínál partnereinek. Számos referenciánk bizonyítja rendszerünk hatékony működését. Referenciahelyeinken ipari környezetben, működés közben tesztelheti berendezésünk munkáját, akár az Ön számára szükséges alkatrészek előállítása mellett. 

Magyar%20z%C3%A1szl%C3%B33_edited.png

MAGYAR FEJLESZTÉS

Hazai know-how alapján magyar mérnökök által fejlesztett, már kipróbált és nagynevű európai termékekből Magyarországon épített, hazai szerviztámogatással rendelkező berendezés.

TEKINTSE MEG ESETTANULMÁNYUNKAT!

✅ Lineáris tengelyek a maximális pontosságért

✅ Egészében automatizált rendszer Beckhoff vezérléssel

✅ Cserelézerforrás és vágófej raktáron, azonnali javítás és karbantartás!

1.png

Gyorsaság, hatékonyság, költségmegtakarítás.

Cégünk PTL 4001 típusú fiber lézer modellje nagy sebességű lineáris hajtással szerelt, melynek következtében, az átállás, az újrapozícionálás rendkívül gyorsan és pontosan végezhető. A hatékony és veszteségeket nélkülöző termeléshez palettacserélős lemezadagolás, távvezérlő, és távfelügyelet járul hozzá. Hányan szembesültek már azzal a problémával, hogy a méregdrágán megvásárolt lézerberendezésünk meghibásodása esetén a szervizelés költséges és körülményes volt. A Plasma Tech Systems Kft. magyar gyártóként gyári szervizcsapatával 24 órán belül rendelkezésére áll esetleges meghibásodás esetén.

A PTL 4001 fiber lézervágó berendezésünk kétdimenziós munkadarabokat állít elő sík alapanyagokból. A vágás minőségét fiber kábelen szállított lézer sugár biztosítja. A fókuszált lézer sugár által létrehozott vágási résben megolvadt anyagot, magas nyomású gázokkal egy vágó fúvókán keresztül fújjuk ki, így biztosítva a vágás minőségét.

Reszletek

Tudj meg többet a PTL 4001 lézervágó munkaállomásról!

Lézervágó munkaállomás részei

Lézer és optika

CNC vezérlés

CAM rendszer

A technológia

Kérjen személyre szabott ajánlatot mérnök értékesítőnktől!

bottom of page