top of page

Elkészült legújabb katalógusunk!

Összegyűjtöttük a műszaki tartalmakat a PTL fiber lézervágó berendezésről, ami most legújabb katalógusunkban olvasható.  

A PTL 4001 1500/3000 típusú berendezésünk folyamatosan fejlődik az idő során. A korábbi vásárlóinknak is megadjuk azon frissítések lehetőségeit, ami lehetővé teszi, hogy minden esetben a legfejlettebb technológiával dolgozzanak. Legújabb katalógusunkban összegyűjtöttük, hogy az elmúlt 10 évben milyen fejlesztéseken esett át a berendezés. 

Cégünk nem csak egy munkaeszközt, hanem komplett megoldást kínál partnereinek. Számos referenciánk bizonyítja rendszerünk hatékony működését. Referenciahelyeinken ipari környezetben, működés közben tesztelheti berendezésünk munkáját, akár az Ön számára szükséges alkatrészek előállítása mellett.

Magyar%20z%C3%A1szl%C3%B33_edited.png

MAGYAR FEJLESZTÉS

Hazai know-how alapján magyar mérnökök által fejlesztett, már kipróbált és nagynevű európai termékekből Magyarországon épített, hazai szerviztámogatással rendelkező berendezés.

Elkészült-legújabb-katalógusunk.jpg

Olvasta már? 

PTL katalógus előlap.jpg

Az új katalógusban minden műszaki részletet megtalál a lézervágó berendezésről, továbbá friss képeket talál a gépről. Lapozza át a katalógust és tekintse meg referenciáinkat és tájékozódjon kimagasló szerviz szolgáltatásunkról! 

A képre kattintva megnyitható az új PTL katalógus! 

Kérjen személyre szabott ajánlatot mérnök értékesítőnktől!

bottom of page