top of page

VESZ-MONT GROUP

Cégünk 2016-ban csatlakozott a Vesz-Mont Csoporthoz. Ettől az időponttól kezdve az automatizálás, a robottechnika, és az egyedi célgépek gyártása is nagy hangsúlyt kapott társaságunknál.

 

A fokozatos fejlődésnek köszönhetően mára már dolgozói létszámunk megközelítette az 50 főt, forgalmunk meghaladta a 3 millió eurót. Üzletpolitikánk a személyes  kapcsolatokon alapul, a projektek előkészítését szinte minden esetben a pontos igényfelmérés, a gyártandó technológiák tesztelése, és a megrendelővel közös  gondolkodás előzi meg.

 

A Vesz-Mont 2000 Kft. az ország egyik legnagyobb célgépgyártó cége. Gépgyártó cégek között szerencsére megfelelő az eloszlás országunkban. A vállalat fő célja a jelenlegi fejlődés fenntartása. A Vesz-Mont 2000 Kft. jelenleg közel 200 embernek ad munkát cégcsoport szinten. A nagy létszám ellenére, még érezhető a családi hangulat a cégben. A megrendelőik állománya bővül, számos céggel vannak partnerkapcsolatban. A vállalatok ország szerte elismerik a Vesz-Mont cégcsoport tapasztalatát és tudását.

 

 

vm-group_Z.png
VESZ-MONT GROUP.PNG
bottom of page